Activiteiten sv De Eendracht per 3 september

Beste medeschutters,

Ook de Corona maatregelen gaan onze vereniging helaas niet voorbij en ook wij zullen de regels van het RIVM moeten volgen.

Nu gloort er weer iets licht aan het eind van de tunnel, maar wij worden natuurlijk ook geconfronteerd met de 1.5 meter maatschappij.

Het bestuur heeft het volgende besloten om toch veilig te kunnen schieten en gelijktijdig zoveel mogelijk aan de 1.5 meter regel vast te houden.

 Dit houdt in dat we de tafels zodanig neerzetten dat er maximaal 2 mensen per tafel kunnen zitten. De lengte van de tafel is dan 1.5 meter.

Verder zetten we de tafels zover uit elkaar dat we maximaal 6 tafels kwijt kunnen in de kantine.  Dit in kombinatie met 3 mensen aan de bar en 1 bardienst medewerker komen we op een maximaal aantal leden van 16 per avond.

Baan 1 en 2 kunnen om beurten worden gebruikt. Baan 4-6-8 zijn dicht.

Maximaal 1 persoon tegelijk in de kluis.

We starten weer met ingang van donderdag 3 september indien toegestaan door de regering. 

Mocht er door de regering worden besloten om de binnen sporten eerder vrij te geven dan 1 september dan gaan we dit als proef testen en willen we de zomerstop avonden daarvoor gebruiken. We zullen jullie dan weer een bericht sturen en dit ook op de site zetten.

Aangezien we dus maar 15 leden kunnen herbergen, gaan we met een soort van toegang systeem werken. Let op! Dit geldt dus alleen voor de zomerstop avonden.

Op de kapstok plakken we 15 gele magneten. Een ieder de binnen komt neemt een magneet van de kapstok en plakt die op het white board. Zijn de magneten op, dan geen toegang meer.

Nu snappen wij dat bv leden die van ver komen niet voor deze verassing willen komen te staan, dus die kunnen dan een apje of belletje doen naar mij (Dick ) zodat ik er voor kan zorgen dat er een magneet wordt gereserveerd.  Dit geld dus alleen voor leden buiten Holten.

Bij de ingang zal een fles handreiniger staan, we verwachten van jullie dat je bij binnenkomst de handen ontsmetten. Verder zullen er ontsmetting doekjes liggen om de vereniging buksen en de transport kastjes te ontsmetten. .

Mocht het er naar uitzien dat we voor aanvang van de competitie nog steeds met deze maatregelen van doen hebben, dan willen wij 2 schietavonden in gaan voeren en wel de woensdag en de donderdag.  Een ieder moet zich dan inschrijven voor een avond, waar alleen van afgeweken kan worden als er geruild wordt met een lid de op de andere dag schiet.

Maar zover is het nog niet.

Verder hebben we besloten om de competitie van 2019-2020 te schrappen. Dus dit jaar geen winnaars.

Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze maatregelen en ook bij ons geldt, ben je verkouden, moet je niezen of heb je koorts. KOM NIET, maar dan spreekt ondertussen voor zichzelf.

Heb je nog vragen bel gerust met mij (06-11321322)

Met Vriendelijke groet,

Dick Overmeen,